Een kunststof dakkapel die aansluit op uw wensen.

Wenst u meer leefruimte of meer licht op uw zolder? Ook dan bent u bij MK kozijn systemen aan het juiste adres. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige dakkapellen ontstaat er meer ruimte en meer licht in uw woning.

Onze dakkapellen zijn duurzaam, gaan jarenlang mee en geven uw woning de uitstraling die het verdient. Ook zijn onze kunststof dakkapellen onderhoudsarm in tegenstelling tot de traditionele houten dakkapellen. U hoeft nooit meer het dak op om te schilderen en dat bespaart een hoop tijd en gedoe! Wij toveren uw donkere zolder om in een volwaardige leefruimte.

Ook is het plaatsen van een dakkapel een investering voor  de toekomst. Uw woning stijgt hierdoor in waarde. U verdient uw investering dus niet alleen terug in woongenot, licht en ruimte, maar uiteindelijk ook in geld. Daarnaast zijn onze dakkapellen in meerdere kleuren en modellen beschikbaar zodat alles op uw wens aansluit.

dak-01

dakkapel-3

dak-02

dakkapel-4

Dakkapellen van MK Kozijnsystemen heeft alleen maar voordelen

Voordelen kunststof dakkapellen

  • Weerbestendig
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Onderhoudsarm
  • Voorzien van keurmerk politie veilig wonen (SKG2)
  • Vele mogelijkheden beschikbaar
  • Vergroten van woonoppervlak, waardoor waarde vermeerdering ontstaat

Bel me terug Vraag een offerte aan

 

Het plaatsen van uw dakkapel

Als u een dakkapel laat plaatsen door MK Kozijn systemen, zorgen wij voor alle bijkomende zaken. Denk hierbij aan het hele proces van ontwerp tot het plaatsen. Hieronder valt de bouwvergunning, het maken van de bouwtekeningen en natuurlijk het plaatsen van onze dakkapel. Wij zorgen er voor dat dit alles naar wens verloopt.

Kleur

Zoals gezegd kunnen wij uw kunststof dakkapel op uw persoonlijke wensen afstellen. Daarom bieden wij een groot assortiment kleuren aan. Hieronder vindt u het overzicht van de kleuren die wij aanbieden. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u professioneel advies, dan helpen wij u graag!

Prijzen

Natuurlijk zorgt MK Kozijn systemen voor scherpe prijzen. En zorgen wij altijd voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn van een kunststof dakkapel, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 053 785 0502.