Kunststof kozijnen van MK Kozijn systemen?

Bent u uw woning aan het verbouwen of aan het bouwen en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Dan raadt MK Kozijn systemen u de kunststof kozijnen van Schüco of VEKA aan. De kunststof kozijnen zijn niet meer van de traditionele houten kozijnen te onderscheiden. Met Schüco kozijnen kunt u zelfs dankzij de modernste technieken maximaal 80% op uw kosten besparen. Ook hebben kunststof kozijnen vele voordelen ten opzichte van  de traditionele houten kozijnen.  Ze zijn o.a.  weerbestendig en hierdoor hebben ze een zeer lange levensduur. Hieronder vindt u nog enkele voordelen van de kunststof kozijnen van Schüco of VEKA.

12371045_947675568658076_5587349559851662776_o

Kunststofkozijnen van MK Kozijnsystemen hebben alleen maar voordelen

Voordelen kunststof kozijnen

  • Weerbestendig
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Onderhoudsarm
  • Voorzien van keurmerk politie veilig wonen (SKG2)
  • Vele mogelijkheden beschikbaar

Bel me terug Vraag een offerte aan

 

Het monteren van de kozijnen

De kunststof kozijnen van Schüco zijn gemakkelijk en snel te plaatsen. Natuurlijk plaatsen wij de kozijnen voor u. Wilt u de kozijnen liever zelf plaatsen dan is dit geen enkel probleem. Ook geven wij u graag tips en instructie’s als u de kozijnen zelf wilt plaatsen.

kozijn

Wat zijn de mogelijkheden van een kunststof kozijn?

Ook uw kozijn kunnen wij afstemmen op uw persoonlijke wensen. Daarom bieden wij ook hier een grote selectie aan, waaronder isolatieglas, geluidswerend glas en veiligheidsglas. Natuurlijk grote keuze uit kleuren. Ook voldoen onze kozijnen aan het keurmerk politie veilig wonen SKG2.

 

 

Kleur

Zoals gezegd kunnen wij uw kunststof kozijn op uw persoonlijke wensen afstellen. Daarom bieden wij een groot assortiment kleuren aan. Hieronder vindt u het overzicht van de kleuren die wij aanbieden. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u professioneel advies dan helpen wij u graag!

Prijzen

Natuurlijk zorgt MK Kozijn systemen voor scherpe prijzen. En zorgen wij altijd voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn van kunststof kozijnen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 053 785 0502.