Kunststof schuifpuien van MK Kozijn systemen

Met kunststof schuifpuien van MK Kozijn systemen kiest u voor topkwaliteit, ook verhoogt u het wooncomfort in uw woning. De hoge isolatiewaardes van de kunststof terrasdeuren en schuifpuien zorgen voor een aangenaam en comfortabel gevoel in huis. Er is nauwelijks onderhoud nodig, zodra u uw schuifpui afneemt met water en wat zeep, verwijdert u gemakkelijk al het vuil, terwijl u kunt rekenen op een lange levensduur.

Daarnaast zijn kunststof schuifpuien in meerdere kleuren en modellen beschikbaar. Ook zijn onze terrasdeuren en schuifpuien niet meer te onderscheiden van de traditionele houten schuifpuien.

schuifpui-5

schuifpui-6

schuifpui-4

schuifpui-7

De voordelen van kunststof schuifpuien

Voordelen kunststof schuifpuien

  • Weerbestendig
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Onderhoudsarm
  • Voorzien van keurmerk politie veilig wonen (SKG2)
  • Vele mogelijkheden beschikbaar

Bel me terug Vraag een offerte aan

 

Het plaatsen van uw schuifpui

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om de schuifpui bij u thuis te plaatsen. Aangezien wij vanaf het begin betrokken zijn bij het project, kunnen wij op tijd leveren en werken volgens de afspraken, zodat alles klaar is op het moment dat u wenst. Wilt u dit zelf doen, ook dan is dit geen probleem en kunt u altijd bij ons langskomen voor advies.

Wat zijn de mogelijkheden van een kunststof schuifpui?

Uw nieuwe kunststof schuifpui kan op uw persoonlijke wensen worden afgesteld. Er is een groot assortiment beschikbaar waaronder keuze uit functies, kleur, afmetingen, kiepelementen, bovenlichten en vleugelspijlen. Hierdoor kunt u uw gevel een persoonlijke uitstraling geven en niet onbelangrijk: het is passend bij de architectuur van uw woning. Wilt u graag frisse lucht maar de deur naar de tuin gesloten houden? Dan zijn kiepvleugels of bovenlichten een uitstekende keuze.

 

 

Kleur

Zoals gezegd kunnen wij uw kunststof schuifpui op uw persoonlijke wensen afstellen. Daarom bieden wij een groot assortiment kleuren aan. Hieronder vindt u het overzicht van de kleuren die wij aanbieden. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u professioneel advies, dan helpen wij u graag!

Prijzen

Natuurlijk zorgt MK Kozijn systemen voor scherpe prijzen. En zorgen wij altijd voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn van kunststof schuifpuien, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 053 785 0502.