Over MK Kozijn systemen?

MKkozijnsystemen is een vooruitstrevend bedrijf met meer dan 22 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen, monteren van kunststof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding. Onze kwaliteitsproducten worden door een enthousiast en zeer bekwaam team volledig in eigen beheer ontworpen. Vervolgens worden ze op locatie vakkundig afgemonteerd. De kracht van ons bedrijf is dat wij naar u luisteren en met u meedenken. U hebt wensen en ideeën, wij hebben de creativiteit en de expertise om ze uit te werken. Met gebruikmaking van de nieuwste technieken en materialen hoeven er wat ons betreft geen beperkingen meer te zijn om te realiseren wat U wensen zijn.
Als opdrachtgever zult u ervaren dat wij korte communicatielijnen hebben, en vlot op uw wensen kunnen inspelen

De topmerken van MK Kozijnsystemen : Schüco & Veka 

 

Service, kwaliteit en garantie

Wij maken gebruik van twee topmerk: Schüco & Veka kunststof kozijnsystemen.

Een uitstekende service en een goede begeleiding in het offerte tracé zijn voor ons van groot belang. Ons streven is dat u lang en voordelig kunt genieten van uw kunststof kozijnen of dakkapel. De fabriek garantie op de niet gefolieerde kozijnen bedraag maar liefst 15 jaar.

Bel me terug Vraag een offerte aan

Wat kunt u van ons verwachten

Nadat U goed te woord bent gestaan door onze buitendienst medewerker/ verkopers en U gekozen heeft om een afspraak te maken met een van onze adviseurs staat u het volgende te wachten. In een 1 à 2 uur durend gesprek met onze deskundige verkoopadviseur krijgt u een uitgebreide product info. Er word u precies uitgelegd wat nu eigenlijk de exacte voordelen zijn van onze kunststof kozijn.

Uiteraard is uw mening hierin het belangrijkste en zult u ook ten aller tijde de regie blijven houden over uw eigen wensen en ideeën. Het is tenslotte Uw woning, toch?? Na de product info gaat de adviseur samen met U de kozijnen welke u wenst te vervangen in kaart brengen en komen zaken als indeling, kleur en montagetechniek aan de orde. Dit mede om een compleet beeld te krijgen wat er met Uw woning gaat gebeuren.  

Vervolgens naar ondertekening van de verkooporde/offerte worden de door u gekochte kozijnen voor U op de millimeter geproduceerd. Deze productie zal ongeveer 3 a 4 weken duren alvorens de kozijnen kunnen worden gemonteerd door onze eigen vakbekwame monteurs.

Kleur

Zoals gezegd kunnen wij uw kunststof deur aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Daarom bieden wij een groot assortiment kleuren aan. Hieronder vindt u het overzicht van de kleuren die wij aanbieden. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u professioneel advies, dan helpen wij u graag!

Prijzen

Natuurlijk zorgt MK Kozijn systemen voor scherpe prijzen. En zorgen wij altijd voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar  wat de kosten zijn van kunststof deuren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 053 785 0502.

Ook kunt u mailen voor informatie naar (info@mkkozijnsystemen.nl) of kom langs in onze winkel op Het Wolbert 31 in Enschede