Kunststof deuren van MK Kozijn systemen?

Heeft u een nieuwe deur nodig of moet deze vervangen worden? Dan bent u bij MK Kozijn systemen aan het juiste adres. Onze deuren worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn hierdoor stootvast, weerbestendig en onderhoudsarm. Maar ook hebben onze deuren een hoge isolatiewaarde. Wij leveren onze deuren in verschillende kleuren en modellen. Hierdoor kunt u uw deur aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Onze deuren hebben een stevige roestvrijstalen frame constructie.

deur-2

deur-5

deur-3

deur-4a

De voordelen van de kunststof deuren van MK Kozijnsystemen

Voordelen kunststof deuren

  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Veilig (politie keurmerk veilig wonen SKG2)
  • Hoge isolatiewaarden
  • Vele mogelijkheden (kleur,vorm)
  • Milieubewust
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Deuren zijn standaard voorzien van hoekversterkers

Bel me terug Vraag een offerte aan

 

Het monteren van uw deur

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om de deur bij u thuis te monteren. Aangezien wij vanaf het begin betrokken zijn bij het project, kunnen wij op tijd leveren en werken volgens de afspraken, zodat alles klaar is op het moment dat u het wenst. Wilt u dit zelf doen? Ook dan is dit geen probleem en kunt u altijd bij ons langskomen voor advies.

Wat zijn de mogelijkheden van een deur?

Ook uw deur kunnen wij afstemmen op uw persoonlijke wensen. Daarom bieden wij ook hier een grote selectie aan, waaronder keuze uit het type deur maar ook keuze uit de dorpel, sierbeslag, naar binnen of naar buiten draaiend en natuurlijk grote keuze in kleuren. Ook voldoen onze deuren aan het keurmerk politie veilig wonen SKG2.

Dorpels, deurklinken, sluitingen en deurbellen

Deurbeslag  maakt uw nieuwe deur helemaal af. Wij bieden een groot assortiment aan van dorpels, deurklinken, sluitingen en deurbellen om uw deur tot op detail af te werken naar uw persoonlijke wens. U heeft de keuze uit vier materialen: RVS, grafiet, brons en messing. De keuze uit een van deze materialen geeft u de uitstraling die u wilt. Bent u niet helemaal zeker over wat het beste bij u past? Dan kunt u altijd langskomen voor persoonlijk advies.

kozijnsystemen

Kleur

Zoals gezegd kunnen wij uw kunststof deur aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Daarom bieden wij een groot assortiment kleuren aan. Hieronder vindt u het overzicht van de kleuren die wij aanbieden. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u professioneel advies, dan helpen wij u graag!

Prijzen

Natuurlijk zorgt MK Kozijn systemen voor scherpe prijzen. En zorgen wij altijd voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar  wat de kosten zijn van kunststof deuren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 053 785 0502.

Ook kunt u mailen voor informatie naar (info@mkkozijnsystemen.nl) of kom langs in onze winkel op Het Wolbert 31 in Enschede