Gevelbekleding van MK Kozijnsystemen

Wilt u uw gevelbekleding renoveren of zoekt u gevelbekleding voor uw woning? Daar helpt MK Kozijn systemen u graag verder mee. In tegenstelling tot de traditionele houten gevelbekleding behoort het schilderen en kromtrekken tot de verleden tijd. Met Keralit of Vinyplus panelen zult u hier geen last meer van hebben. De panelen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Ook hebben deze panelen een hoge isolatiewaarde door de luchtkamers die in de panelen zijn verwerkt en zijn de panelen slag- en stootvast. De panelen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

De kunststof (Keralit/Vinyplus) gevelbekleding is niet meer te onderscheiden van de traditionele houten gevelbekleding. De panelen zijn o.a. leverbaar in houtnerfstructuren en verschillende kleuren naar uw wens.

gevel-7

gevel-5

gevel-6

gevel-8

De voordelen van kunststof gevelbekleding

Voordelen kunststof gevelbekleding

  • Weerbestendig
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Onderhoudsarm
  • Slag en stootvaste rabatdelen
  • Vele mogelijkheden en diverse kleuren beschikbaar
  • Tien jaar product garantie

Bel me terug Vraag een offerte aan

 

Onze gevelbekleding laten plaatsen

MK Kozijn systemen komt bij u thuis uw nieuwe gevelbekleding plaatsen. Natuurlijk door  professioneel personeel. U bent betrokken bij het gehele proces waardoor uw nieuwe gevelbekleding helemaal volgens uw wens wordt ontworpen en geplaatst.

Rabatdelen

Rabatdelen van Vinyplus worden gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is hierdoor erg duurzaam en een milieubewuste keuze. Rabatdelen hebben een hoge isolatiewaarde door de luchtkamers die in deze panelen zijn verwerkt. Ook heeft Vinyplus een groot kleuren assortiment waaronder de houtnerfstructuren.

1-bewerkt_9

Kleur

Zoals gezegd kunnen wij uw kunststof gevelbekleding op uw persoonlijke wensen afstellen. Daarom bieden wij een groot assortiment kleuren aan. Hieronder vindt u het overzicht van de kleuren die wij aanbieden. Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u professioneel advies dan helpen wij u graag!

Prijzen

Natuurlijk zorgt MK Kozijn systemen voor scherpe prijzen. En zorgen wij altijd voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn van kunststof schuifpuien, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 053 785 0502.